radno vreme

Pon - Sub: 07 -15h

LOkAcija

Srpskih Vladara 88 , Petrovac na Mlavi

TEL:

+381 63 397-699

 Izolaciona folija za zatamnjivanje

Folije za prozore – rešenje za energetsku efikasnost; omogućavaju zaštitu od štetnih sunčevih UV zraka i redukuju odsjaj; privatnost...

CAR WRAPPING

Sa malim promenama postiže se jedinstven izgled vozila

usluge-servis

Sa malim promenama postiže se jedinstven izgled

beskrajne mogućnosti

od kompletnog presvlačenja do parcijalnog presvlačenja pojedinih delova vozila, kao što su krov, hauba, spojleri, enterijer itd.

stilovi

Folije su dostupne u različitim bojama i završnim obradama kao što su mat, mat metalik, sjaj i različiti dekorativni efekti.

legal

Zatamnjivanje stakala je dozvoljeno zakonom. Stakla iza vozača mogu se zatamniti po želji, i do 100%, dok stakla u ravni vozača (vozačevo i suvozačevo) mogu biti zatamnjena do 30%.

providnost

Folija sa 30% zatamnjenja je izuzetno svetla, skoro providna, ali ima toplotnu i UV zaštitu, zbog čega je skoro svi vozači stavljaju.

O bilbord in

Bavimo se duži niz godina izradom reklama za lokale, radnje i kancelarije, lepljenjem vitražnih folija za lokale, kancelaraije i stanove, zatamnjivanjem automobila i folijama za presvlačenje automobila, brendiranjem vozila, polimerizacijom farova, auto folijama, presvlačenjem automobila CAR WRAPPING i ostalim sličnim uslugama za naše klijente.

Nalazimo se u Petrovcu na Mlavi u Braničevskom okrugu podno homoljskih planina na 30-ak km od Požarevca i 100-tinjak km od Beograda.

naše usluge

Reklame za lokale, radnje i kancelarije, Zatamnjivanje automobila, folije za presvlačenje automobila, Auto folije - presvlačenje automobila - CAR WRAPPING, Brendiranje vozila, Polimerizacija farova,VITRAŽNE FOLIJE ZA LOKALE, KANCELARAIJE I STANOVE...

polimerizacija farova

Metodom polimerizacije popravljaju se i zaštićuju farovi vašeg automobila i produžuje se njihov vek trajanja.

presvlačenje automobila - CAR WRAPPING

Folije za karoseriju pružaju beskrajne mogućnosti: od kompletnog presvlačenja do parcijalnog presvlačenja pojedinih delova vozila, kao što su krov, hauba, spojleri, enterijer itd.

zatamnjivanje stakala automobila

Folija sa 30% zatamnjenja je izuzetno svetla, skoro providna, ali ima toplotnu i UV zaštitu, zbog čega je skoro svi vozači stavljaju. Inače dozvoljena zakonom.

Brendiranje vozila - Autografika

To je najpovoljniji način  reklamiranja vašim vozilom koje postaje vaš pokretni bilbord koji šalje vašu poruku gde god se kreće  i nalazi vozilo.

Reklame za lokale, radnje i kancelarije

Izlog postaje kao reklamni pano. Brendiranje lokala, lepljenje staklenih površina izloga, izrada prozorske grafike vrši se tehnikama digitalne štampe velikog formata ...

Vitražne folije za lokale, kancelaraije i stanove

Transparentna-providna "PVC" folija u boji, sa "UV" stabilizatorima. Izbor od puno boja, za bočno prosvetljene proizvode od stakla ili akrilnih ploča. Zbog providnog lepka odlične za dekoraciju bilo koje providne površine! Moguće leljenje na suvo i mokro.

Bilbord za izdavanje na ulasku u Petrovac na Mlavi!



Na vrlo prometnom putu, na raskrsnici puteva Požarevac - Petrovac na Mlavi - Žagubica - Bor - Kučevo. 

Pozovite da se dogovorimo: +381 63 397-699

naši klijenti

posle izvršenih usluga - poslova sa našim klijentima primetna je njihova zadovoljnost obavljenim. neki su javno napisali...

Mogu samo da kažem reči hvale za dugogodišnje usluge koje nam pruža  BILBORD IN i plodnu saradnju sa našim preduzećem sa sedištem u Petrovcu na Mlavi.

Sandra M.

Pohvalio bih brzinu pristupa poslu. Rokove koje daje BILBORD IN uvek su bili ispunjeni. Svaka preporuka za saradnju.

Jovan D.

Obzirom da smo u velikoj brzini danas svi koji se bavimo biznisom, pohvalio bih saradnju sa BILBORD IN, jer je uvek imao mesta i vremena da primi naše proizvode i da ih popravi i stavi u upotrebu u rekordnom vremenu.

bojan p.

Moj auto je dobio novi izgled prilagođen brendu koji nosi. Novo ruho je prava atrakcija u gradu i pokretna reklama. Svaka hvala BILBORD IN za urađen posao.

jelica d.